Maak feesten leuk met de professionals

Bij Kirpa zijn we gepassioneerd door het aanbieden van een breed scala aan topkwaliteit zoetwaren tegen onverslaanbare prijzen. Als B2B-groothandel zijn we toegewijd om onze klanten de best mogelijke service te bieden en hun volledige tevredenheid te garanderen. Onze missie is om de go-to leverancier te zijn voor alle soorten bedrijven die op zoek zijn naar een grote verscheidenheid aan snoep, snacks en frisdranken.

Of u nu op zoek bent naar klassieke snoepjes of de nieuwste trendy traktaties voor elke gelegenheid of om uw werknemers cadeau te doen, ons gevarieerde assortiment heeft voor elk wat wils. Wij zijn er trots op de favoriet van onze klanten te zijn en onze reputatie van uitstekende service en concurrerende prijzen.

Ons team zorgt voor langdurige relaties met onze klanten en voorziet hen van de best mogelijke producten en diensten. Vertrouw ons om uw bedrijf te voorzien van zoetwarenproducten van topkwaliteit die ervoor zorgen dat uw klanten terugkomen voor meer.

about_img1
about_img2
about_img3

onze gescheidernis

Ons bedrijf heeft een rijke historie die teruggaat tot 1989 toen U Singh en zijn N. Singh een groothandel in zoetwaren oprichtten. Begonnen in het ouderlijk huis in Kampen, groeide het bedrijf snel door hun ervaring in de zoetwarenindustrie. Om aan de toenemende vraag te voldoen, werd in hetzelfde jaar een magazijn bijgebouwd.

Het bedrijf bleef groeien, met verdere uitbreidingen in 1999 en 2008. Zo konden we onze klanten beter bedienen en meer producten leveren dan ooit tevoren.

In 2021 zetten we een belangrijke stap naar duurzaamheid en klimaatneutraliteit door een grootschalig distributiecentrum aan onze activiteiten toe te voegen. Deze nieuwe faciliteit stelt ons in staat onze ecologische voetafdruk te verkleinen door gebruik te maken van energie-efficiënte technologieën en hernieuwbare energiebronnen.

Gedurende onze hele geschiedenis zijn we toegewijd gebleven om onze klanten te voorzien van producten van hoge kwaliteit en uitzonderlijke service. Onze passie voor de zoetwarenindustrie heeft onze groei en innovatie gestimuleerd, en we blijven zoeken naar nieuwe manieren om onze activiteiten te verbeteren en uit te breiden. We zijn trots op onze geschiedenis en kijken ernaar uit om onze klanten nog vele jaren van dienst te zijn.

about_img4
about_img5
about_img6

Missi and Vissi

Onze missie is om bedrijven te voorzien van de hoogste kwaliteit zoetwarenproducten tegen de meest concurrerende prijzen, terwijl we een uitzonderlijke klantenservice leveren. Wij streven ernaar de leverancier te zijn voor bedrijven van elke omvang, met een breed scala aan producten om aan hun behoeften te voldoen.

Onze visie is om erkend te worden als een toonaangevende leverancier van zoetwarenproducten in het land, met een reputatie voor uitmuntendheid in service en productkwaliteit. Wij streven ernaar langdurige relaties op te bouwen met onze klanten door hun behoeften te begrijpen en oplossingen te leveren die hun verwachtingen overtreffen.

Onze locatie

Beverwijk staat bekend om zijn grote overdekte markt, de Beverwijkse Bazaar, die bezoekers uit het hele land aantrekt. De plaats is ook de thuisbasis van een verscheidenheid aan culturele en recreatieve voorzieningen, waaronder theaters, musea, parken en sportfaciliteiten. Kirpa ligt in het hart van Beverwijik. U kunt ons bereiken aan de Parallelweg 99, 1948 NL Beverwijk. Kom snel eens langs in onze winkel!

Onze klanten

Bent u enthousiast over de merken waarmee wij samenwerken? Wij zijn trots op onze samenwerking met een groot aantal populaire merken. We werken samen met topmerken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat klanten de beste producten op de markt ontvangen.

Naast de klassieke merken bieden we ook producten van ons eigen merk aan, die even betrouwbaar en competitief geprijsd zijn. Wij streven ernaar om bedrijven te voorzien van een gevarieerde selectie van hoogwaardige producten die voldoen aan hun behoeften en voorkeuren. U kunt er zeker van zijn dat wanneer u ervoor kiest om bij ons te winkelen, u ervoor kiest om samen te werken met een bedrijf dat kwaliteit, verscheidenheid en betaalbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.
Bestel vandaag nog bij ons om het beste van Nederland te ervaren.

Mijn Account
Footer Design

© 2024 Kirpa.All Rights Reserved.Design By The Webdesign