Disclaimer


Bij het ontwerpen en samenstellen van deze website is grote zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan Kirpa International Foods niet instaan ​​voor de volledigheid, juistheid of voortdurende relevantie van de informatie. Kirpa International Foods aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website of de (on)bereikbaarheid van de website.

Het assortiment en de productinformatie op onze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en gecontroleerd. Sweet & Candy kan niet garanderen dat de informatie op deze website te allen tijde volledig en juist is. Fabrikanten en leveranciers kunnen op elk moment de samenstelling van een product wijzigen zonder dat wij hiervan op de hoogte worden gesteld. Ondanks onze regelmatige controles kan dit tot verschillen leiden. Wij raden u daarom altijd aan om bij ontvangst van de goederen de productinformatie te controleren en te voldoen aan de wetgeving in uw land.

Op onze website geven we de benodigde productinformatie over ingrediënten, allergenen en voedingswaarden. Als u onze producten doorverkoopt, bent u verantwoordelijk voor het correct verstrekken, presenteren of toepassen van de vereiste productinformatie in overeenstemming met de wetgeving in het land of de regio waar u deze producten aanbiedt.Auteursrecht


De gehele website, inclusief alle afbeeldingen, is eigendom van Kirpa International Foods verleent gebruikers toestemming om de gegevens uitsluitend voor persoonlijk gebruik te kopiëren, af te drukken en te gebruiken. Verdere duplicatie, distributie, commercialisering of exploitatie is uitgesloten.

Footer Design

© 2024 Kirpa.All Rights Reserved.Design By The Webdesign